
Powerled Kontrol Kartı Programı ve Kullanımı
Kayan yazı tabela ve reklam panonuzdaki yazıları kendiniz kolaylıkla değiştirebilirsiniz. LED tabela ile birlikte size verilen powerled uygulamasını çalıştırarak istediğiniz yazıyı yazıp listede bulunan efektleri yazmış olduğunuz yazıya uygulayabilirsiniz. Gelişen teknoloji ile LED ürünlerini ülkemizde de artık bir reklam aracı olarak kullanabiliyorsunuz, LED tabela, LED otobüs güzergâh tabelası ya da kayan yazı sistemlerinde üreticiler genellikle LED kontrol kartları kullanıyor, powerled kontrol kartı programı animasyon yüklemek ve LED reklam ürünün içeriğini güncelleyebilmek için powerled kullanması gerekmektedir.
Powerled programı ilk kurulduğunda yüksek ihtimalle İngilizce olarak gelecektir. Türkçe yapmak için “options” menüsündeki “longuage” sekmesini açarak Türkçe dil seçeneğine tıklayıp Türkçeye çevirebilirsiniz. Simdi size powerled kontrol kartı programı animasyonlarını nasıl yapıldığını anlatayım. İlk önce ana menüden program butonuna tıklayın, sol bölüme yeni bir program eklendiğini göreceksiniz. Daha sonra yazınızı eklemek için yine ana menüde bulunan metin butonuna tıklayın, program içine yeni bir metin dosyası eklenecektir oraya metninizi yazmaya hazırsınız. Sol tarafta bulunan metin kısmına tıkladığınızda programın altında metin ve animasyon ayarlarını göreceksiniz, alt sağ kısımda metini yazacağınız alan görünür buraya istediğiniz yazıyı yazın.
Powerled programının sağ üstte bulunan ön izleme bölümünden metinin, tabelanızda nasıl göründüğüne bakabilirsiniz, metini tabelanıza sığdırmak için metin yazdığınız yerin üst kısmındaki metin ayarlarından, font boyutunu seçip yine bu alandan sağa yaslama, sola yaslama, ortalama, metin kalınlığı, italikliği gibi seçenekleri seçebilirsiniz. Powerled kontrol kartı programı işyerleriniz için çok güzel bir reklam biçimidir. Bu powerledde tabelanıza çerçeve ekleyebilirsiniz. Bunu seçenekler bölümünde bulunan çerçeve bölümünden yapabilirsiniz. Çerçevenizi seçtikten sonra yine önizleme bölümünün altında bulunan pv butonuna tıklayarak animasyonunuzun ön izlemesini yapabilirsiniz.
Powerled Programı En Güncel Versiyonu İndirmek İçin Tıklayınız
Programın şifresi: 168 ‘dir.
Powerled Programı Kullanımı
Çift Taraflı Led Tabela Yapımı ve Ayarları
Power Led Kontrol Kartı Saat ve Tarih Ayarları
Led Tabela Dik Yazı Yazma Programı ve Ayarları
Led Tabela Yapımı ve Bağlantı Şeması
TF Wifi P10 Panel Kontrol Kartı Bağlantısı ve Eğitim Videosu
TF Wifi Kontrol Kartı Şifre Katma
Merhabalar;
Tabelamın kontrol kartı: TF-S5U
Bu modele PowerLed V2.77.1 versiyonunu kullanıyorum. Led tabelamda 6 tane yazı geçişi kullanıyorum. Son zamanlarda 1. Yazıyı sorunsuz bir şekilde gösterirken 2.yazıyı efektle beraber gösteriyor gibi olup sönüyor ve tekrardan 1.yazıya geçiyor. 3,4,5 ve 6. Yazıyı hiç göstermiyor. Sorun ne olabilir. Şimdiden teşekkürler
İyi çalışmalar
Merhabalar Harun bey, en son yazıyı değiştirdikten sonramı oldu bu hata. Birde sistemi kurarken 1 Program 1 Metin, 2 Program 2 Metin şeklin demi yapıyorsunuz bu çok önemli ?
Merhaba;
Hayır yazı değiştirmedim birden oldu. Söylemiş olduğunuz gibi program1 – metin1 program2 – metin1…. şeklinde yapıyorum
Tabelanızı indirin https://bit.ly/2EZp2xf bu linkteki işlemi uygulayın. Sonra sıfırdan fazla ayarlarla oynamadan Program1 Metin “DENEME1” şeklinde 2-3 tane program acarak deneyiniz. Büyük ihtimal hata gitmiş olacaktır.
Söylediğiniz gibi deneme yapıp bilgi vericem buradan. İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
İyi Çalışmalar.
Ahmet Bey Kolay gelsin İyi çalışamlar
2 gündür araştırıyorum ama sonuç olamadım yardımcı olursanız sevinirim,
Otel Fiyat + saat + kur gösteren tabelamızın cd sini kaybettim şuan ışıklar var ama programdan rakamları belirtmem gerekiyor
Bunun için yazılım veya program yüklemem gerekiyor sanırım
Tavsiyeniz Nedir acaba, şimdiden teşekkürler.
Efendim anlatımınıza göre büyük ihtimal elinizdeki ürün özel yapım gibi yani içerisine özel otomasyon kartı olması yüksek bu yüzden aldığınız yerden isteme şansınız varmıdır? Yada ürün resmi yada kontrol kartının resmini gönderme şansınız varmıdır?
MERHABA ÖNCELİKLE BÖYLE GÜZEL ÇALIŞMALARI BİZLERE AKTARDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
TF-A5U 160*32 LED TABELAMA DİKEY YAZI YAZMAK İSTİYORUM FAKAT SİZİN YÜKLEDİĞİNİZ FONTU KULLANDIĞIMDA YAZI TİPİ OKUNAKLI OLMUYOR BİRDE 2.87 SÜRÜMÜNDE A5U KARTI YOK DİĞER SÜRÜMLERDE DE ROTATE BUTONU YOK BU İŞİ NASIL ÇÖZEBİLİRİM TEŞEKKÜRLER.
Efendim tek çareniz internet üzerinden araştırıp dikey fontları denemeniz gerekiyor. Yada yeni bir A6u kart ile değiştirmeniz gerekiyor. 3.cü bir ihtimal normal 32×160 bir resim oluşturup dış rengi siyah, yazıların geleceği yerleri kırmızı renkte oluşturup resi şeklinde deneye bilisiniz bunuda bir deneyin derim.
Merhabalar bende 1 adet 96×16 led ekran var ben bunun modulunü öğrenmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Efendim tabelanın içerisini açmadan tam olarak yanıt vermek çok zor. Diğer şekilde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Sizden ricamdır tabelanın içerisini açarsanız direk kontrol kartının modelini öğrene bilirsiniz.
Sn Ahmet bey merhaba TF-S6UWO kart bilgisyar dışında telefon ve diğer mobil cihazlarla programlanabilir mi.Tabelamızla ofis arası mesafe uzak 25-30 m gibi teşekkür ederim.
Merhaba Orhan bey, https://msreklam.com/kontrol-karti-programlari/ içerisinde telefondan kontrol edebileceğiniz programlar mevcuttur efendim.
Programı indirip yazı yazdığım ekranı genişletemiyorum. daha önce 12 punto ile iki satırlık yazı rahatlıkla sığarken şimdi hemen ikinci sayfa olarak gösteriyor. İki satır aynı anda aynı sayfada olmuyor neden olabilir?
Meriç bey, dediğiniz ekran genişletme yerini 2 yerden yapmaktasınız.
1. Araçlar-Ayarlar-Şifre 168 => karşınıza çıkan Genişlik ve Yükseklik yerinden yapılmaktadır.
2. Yer İse Program açtıktan sonra sol alt köşede Genişlik ve Yükseklik alanı var açtığınız Metin bölümlerini buradan yapmaktasınız.
benim elimde eczane için 32 x 16 led tabela var. bu tabelaya aylık nöbetlistesi ekliyorum ama 2. günün nöbet listesine geçmiyor acaba yaardımcı ola bilirmisiniz …
olabiliriz tabiki efendim hata şurada olabilir sabit tut sistemi mevcut onu seçiyor olabilir misiniz?